Vacature HR-Support

VERSTERKING VAN DE FAMILIE!

Voor ons familiebedrijf Van Meeuwen zijn wij op zoek naar ondersteuning en versterking van ons HR-team op ons hoofdkantoor in Weesp (Amsterdam). Ben je leergierig en nieuwsgierig? Wil je de kans krijgen om als starter alle facetten van het HR-vak te leren en aan te pakken? Wil jij je graag verder ontwikkelen en heb je daarnaast ook interesse in het opzetten van kennisdeling/opleidingsprojecten binnen het bedrijf? Dan is deze baan mogelijk echt iets voor jou! Alles wat wij doen draagt bij aan het werkgeluk van de interne klant, dat is ook de HR-Filosofie van Van Meeuwen.

Van Meeuwen specialiseert zich al 90 jaar op industriële smering en procesadditieven. Het succes van Van Meeuwen is gebaseerd op specialistische kennis van hoe bij te dragen aan continue verbetering van de machineprestaties, verduurzaming en veiligheid. Dat doen we een team van circa 85 gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers in Nederland en België. 

Wat ga je doen?

Als HR-Support bijt jij je vast in allerlei HR-vraagstukken. Je bent servicegericht, communicatief en administratief vaardig. Je bent discreet en weet mensen te enthousiasmeren. Naast een correcte uitvoering van het personeelsbeleid binnen het HR-proces (collega’s blij maken, instroom-, doorstroom en uitstroom van medewerkers) ben je verantwoordelijk voor het initiëren, stimuleren, coördineren en het registreren van kennisdeling en opleidingen binnen Van Meeuwen.

Wat breng je mee?

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Dienstverlenend, representatief, klantgericht, resultaatgericht, discreet en stressbestendig
  • Een hands-on mentaliteit en een enthousiaste en gedreven instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij:

Een uitdagende, gevarieerde, boeiende baan binnen een gezellig en professioneel team, waarin jij echt het verschil kunt maken voor de interne klant. 

Naast een passend salaris afgestemd op je opleidingsniveau, kennis en werkervaring, uitzicht op een vast dienstverband, een uitstekend te bereiken werkplek en natuurlijk 8% vakantiegeld, krijg je bij ons: 

  • 29 vakantiedagen en bij geen ziekte 2 extra vakantiedagen. 
  • € 20,- netto internetvergoeding per maand. 
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer a € 0,23 netto p/km of een NS Business Card. 
  • Collectieve pensioenregeling NN & WGA-verzekering (WGA-premie 50% voor werkgever). 
  • Eindejaarsbonus: afhankelijk van het bedrijfsresultaat en persoonlijke inzet, projecten, motivatie, mentaliteit, flexibiliteit, loyaliteit, functioneren, etc. 
  • Flexibele werktijden die afgestemd kunnen worden met de manager. 
  • Mogelijkheid om lid te worden van de personeelsvereniging “Grease Lightning”. 
  • Lease-a-bike na 1 jaar dienstverband en bij een contract voor onbepaalde tijd. 
  • Mogelijkheid om in- en externe opleidingen, cursussen, (product)training te volgen.  
  • Regelmatig bedrijfsuitjes, sportactiviteiten, teammeetings, etc. 

Interesse? 

Ben jij een echte duizendpoot, kun je goed multitasken en zit dienstverlening in je DNA? Solliciteer dan op deze leuke afwisselende functie binnen het HR-vakgebied. Graag ontvangen wij je gemotiveerde sollicitatie per e-mail. Deze kun je mailen naar werken@vanmeeuwen.com. Of neem telefonisch contact op met Margot Leenen, HR-Manager op  +31 (0)294 – 494 472. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.  

Wij werven zelf actief via alle denkbare platformen, daarnaast werken wij met preferred suppliers op het gebied van recruitment. Profielen die ongevraagd aan ons worden doorgestuurd geven ons het recht om rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende kandidaat.