Foam control

Ongewenst schuim is iets wat onder controle moet zijn en waar je geen tijd aan wilt spenderen. De risico’s die ontstaan zijn niet gering bij overmatig schuim. Laat Van Meeuwen over die controle meedenken en waar mogelijk realiseren. Het is namelijk ongelooflijk wat allemaal voor schuimvorming kan zorgen. Die diversiteit zorgt er ook voor dat het niet op één manier te bestrijden is. Soms kan je beter op het oppervlak aan het werk, ergens anders moet je in het proceswater bezig zijn. Kennis en ervaring hoe je hier het beste op inspringt is dan ook essentieel.

Met welke additieven kunnen we aan de slag? Wat is de impact op de waterzuivering? Werken de doseersystemen naar behoren? Nog veel meer vragen komen vaak naar boven, terwijl je waarschijnlijk alleen maar wilt dat je kan produceren en opereren en dat het proces onder controle is.

Je begrijpt zeker wat we bedoelen als je kijkt op onze speciale antifoam-website. Als je er een vraag over hebt, een opmerking of gewoon van gedachten wilt wisselen: Bel ons dan vanuit Nederland op +31 (0)294 494 460 of op +32 (0)53 76 76 00 vanuit België. Mailen kan natuurlijk ook. Dank je wel alvast.