Opleidingen

Professioneel smeertechnisch onderhoud is een specialisme en vereist specifieke kennis en persoonlijke aandacht. We verzorgen vanuit Van Meeuwen Education smeertechnische opleidingen op maat voor diverse functies op technische afdelingen én productieafdelingen.

Wat is het doel?

Voor ons staat jouw wens centraal. Vantevoren inventariseren we samen welke medewerkers moeten worden opgeleid, welk kennisniveau aanwezig is, wat het exacte doel van de opleiding is en welke vorm de opleiding uiteindelijk krijgt in de praktijk. Het voordeel van onze smeertechnische opleidingen op maat is dat zij bijdragen aan het succes van de bedrijfsvoering door de verbetering van de productiviteit en de kwaliteit en betrokkenheid van medewerkers.

Praktijkvoorbeeld en opleidingenbrochure

De toegevoegde waarde van onze smeertechnische opleidingen blijft actueel door bijvoorbeeld het vastleggen van autonoom onderhoud voor operators en het verhogen van hun kennisniveau, functionaliteit en betrokkenheid. Een mooi praktijkvoorbeeld stond in het Van Meeuwen-Magazine #3: Over hoe Frisia Zout in Harlingen haar monteurs én operators door ons liet bijscholen. Klik hier voor het interview.

Bij Van Meeuwen werken we dus elke dag aan, zoals we dat noemen, het ‘smeertechnisch verstand’. Omdat we er zeker van zijn dat je hiermee een enorme impact kunt maken. Heb je interesse? Vraag dan hier onze opleidingenbrochure aan.