Van Meeuwen

Cookie Policy

Cookies
Onze website, https://vanmeeuwen.com maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook door door ons ingeschakelde derden worden cookies geplaatst. In onderstaand document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

Technische of functionele cookies
Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te vullen en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. We kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

Statistiek cookies
We gebruiken statistische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze statistische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van statistische cookies vragen wij uw toestemming.

Marketing-/trackingcookies
Marketing-/trackingcookies zijn cookies of elke andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

Overzicht cookies:

WP-Optimize

Doel wordt onderzocht

Gebruik

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Doel wordt onderzocht

Naam
tablesorter-savesort
Verval
Functie

Google reCAPTCHA

Functioneel, Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google reCAPTCHA voor spampreventie.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google reCAPTCHA Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
_grecaptcha
Verval
sessie
Functie
Spam protectie

Marketing/Tracking

Naam
rc::c
Verval
sessie
Functie
Verzoeken van bots filteren
Naam
rc::b
Verval
sessie
Functie
Verzoeken van bots filteren
Naam
rc::a
Verval
permanent
Functie
Verzoeken van bots filteren

WPML

Functioneel

Gebruik

We gebruiken WPML voor taal management.

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Functioneel

Naam
_icl_current_language
Verval
1 dag
Functie
Opslaan van taalvoorkeuren

Google Fonts

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Google Fonts API
Verval
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

YouTube

Marketing/Tracking, Functioneel

Gebruik

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
GPS
Verval
sessie
Functie
Opslaan van locatiegegevens
Naam
YSC
Verval
sessie
Functie
Interactie volgen en opslaan
Naam
PREF
Verval
8 maanden
Functie
Opslaan van gebruikersvoorkeuren

Functioneel

Naam
VISITOR_INFO1_LIVE
Verval
6 maanden
Functie
Inschatten bandbreedte

Beheer uw privacy instellingen:

Je rechten
Je hebt het recht ons te vragen je eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kun je ons ook verzoeken om aanvulling van je persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heb je het recht om te vragen om je persoonsgegevens te wissen of het gebruik van je persoonsgegevens te beperken. Ook kun je bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van je gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Tot slot kun je ons verzoeken om verkrijging van je persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om je rechten te kunnen uitoefenen kun je je wenden tot: Van Meeuwen Industries BV, Leeuwenveldseweg 5a, 1382 LV, Weesp, +31(0)294-494 494 of info@vanmeeuwen.com. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van je persoonsgegevens kun je uiteraard contact met ons opnemen.