Van Meeuwen

Cookie Policy

Cookies
Onze website, https://vanmeeuwen.com maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook door door ons ingeschakelde derden worden cookies geplaatst. In onderstaand document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

Technische of functionele cookies
Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te vullen en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. We kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

Statistiek cookies
We gebruiken statistische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze statistische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van statistische cookies vragen wij uw toestemming.

Marketing-/trackingcookies
Marketing-/trackingcookies zijn cookies of elke andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

Overzicht cookies:

Google reCAPTCHA

Functioneel, Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google reCAPTCHA voor spampreventie.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google reCAPTCHA Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
_grecaptcha
Expiratie
sessie
Functie
Spam protectie

Marketing/Tracking

Naam
rc::c
Expiratie
sessie
Functie
Verzoeken van bots filteren
Naam
rc::b
Expiratie
sessie
Functie
Verzoeken van bots filteren
Naam
rc::a
Expiratie
permanent
Functie
Verzoeken van bots filteren

WPML

Functioneel

Gebruik

We gebruiken WPML voor taal management.

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Functioneel

Naam
_icl_current_language
Expiratie
1 dag
Functie
Opslaan van taalvoorkeuren

Google Fonts

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Google Fonts API
Expiratie
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

YouTube

Marketing/Tracking, Functioneel

Gebruik

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
GPS
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van locatiegegevens
Naam
YSC
Expiratie
sessie
Functie
Interactie volgen en opslaan
Naam
PREF
Expiratie
8 maanden
Functie
Opslaan van gebruikersvoorkeuren

Functioneel

Naam
VISITOR_INFO1_LIVE
Expiratie
6 maanden
Functie
Inschatten bandbreedte

Google Ads

Statistieken, Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Ads voor adverteren.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Ads Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
_gac_UA-*
Expiratie
90 dagen
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven

Marketing/Tracking

Naam
ads/ga-audiences
Expiratie
verloopt direct
Functie
Opslaan van informatie voor remarketing doeleinden

Complianz

Functioneel

Gebruik

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen. Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
cmplz_rt_choice
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan of een bericht is verborgen
Naam
cmplz_rt_functional
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
cmplz_rt_policy_id
Expiratie
365 dagen
Functie
Registreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
Naam
cmplz_rt_statistics-anonymous
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
cmplz_rt_marketing
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
cmplz_rt_event_*
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
cmplz_rt_consent_status
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren

Google Adsense

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Adsense voor het tonen van advertenties.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Adsense Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
_gcl_au
Expiratie
permanent
Functie
Opslaan en volgen van conversies
Naam
google_adsense_settings
Expiratie
permanent
Functie
Adverteren of retargeting

Google Analytics

Statistieken

Gebruik

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
_gid
Expiratie
1 dag
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Naam
_ga
Expiratie
2 jaren
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Naam
_ga_*
Expiratie
1 jaar
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven

iThemes Security

Functioneel

Gebruik

We gebruiken iThemes Security voor website veiligheid.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de iThemes Security Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
itsec-hb-login-*
Expiratie
10 minuten
Functie
Verbergen van de WordPress login URL

Google Maps

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Maps voor het vertonen van kaarten.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Maps Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Google Maps API
Expiratie
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

Vimeo

Statistieken

Gebruik

We gebruiken Vimeo voor het tonen van video's.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Vimeo Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
__utmt_player
Expiratie
10 minuten
Functie
Volgen van doelgroep bereik
Naam
vuid
Expiratie
2 jaren
Functie
Opslaan van gebruiksgeschiedenis

Diversen

Doel wordt onderzocht

Gebruik

Delen van gegevens

Het delen van gegevens is in afwachting van onderzoek

0

Naam
_gcl_aw
Expiratie
Functie
Naam
_gali
Expiratie
Functie

Doel wordt onderzocht

Naam
cmplz_choice
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_policy_id
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_functional
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_statistics-anonymous
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_preferences
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_marketing
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_event_0
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_consent_status
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
_dc_gtm_UA-62818145-1
Expiratie
Functie
Naam
Console/Mode
Expiratie
Functie
Naam
Console
Expiratie
Functie
Naam
favorite_tables
Expiratie
Functie
Naam
NavigationWidth
Expiratie
Functie
Naam
wp-autosave-13
Expiratie
Functie
Naam
_gat
Expiratie
Functie
Naam
_gat_gtag_UA_62818145_9
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_rt_consented_services
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_rt_statistics
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_rt_preferences
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_rt_banner-status
Expiratie
365 dagen
Functie

Beheer uw privacy instellingen:

Je rechten
Je hebt het recht ons te vragen je eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kun je ons ook verzoeken om aanvulling van je persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heb je het recht om te vragen om je persoonsgegevens te wissen of het gebruik van je persoonsgegevens te beperken. Ook kun je bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van je gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Tot slot kun je ons verzoeken om verkrijging van je persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om je rechten te kunnen uitoefenen kun je je wenden tot: Van Meeuwen Industries BV, Leeuwenveldseweg 5a, 1382 LV, Weesp, +31(0)294-494 494 of info@vanmeeuwen.com. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van je persoonsgegevens kun je uiteraard contact met ons opnemen.