Media

Elke dag gebeurt er van alles. Qua ontwikkeling en events bijvoorbeeld. Van Meeuwen werkt samen met diverse media en netwerkplatforms om zo in contact te zijn en informatie te delen met de relevante partijen in de markt.

Plastic Recycling World is een gratis digitaal magazine dat exclusief wordt geschreven voor de wereldwijde supply chain voor kunststofrecycling en elektronisch online wordt verspreid onder bijna 20.000 belangrijke besluitvormers. Het levert relevante en up-to-date informatie over de belangrijkste technische ontwikkelingen, markttrends, zakelijk nieuws en wetgevende aankondigingen die van invloed zijn op de kunststofrecyclingindustrie ter wereld. Deze wereldwijde databases omvatten belangrijke kopers van plastics recycling systems, reprocessing machinery, compounding plant, additives en aanverwante diensten.

 

 

 

 

 

Film and Sheet Extrusion is een digitaal tijdschrift van Applied Market Information dat speciaal wordt uitgebracht voor plastics extrusion bedrijven die wereldwijd film, foil and sheet products produceren. Het bericht over de nieuwste extruders, dies, downstream equipment, winders en materials handling systems. Evenals innovaties in LDPE, LLDPE, PP, PET, PS, PMMA, PC, bioplastics, barrier materials en andere relevante polymers and additives.

 

 

 

 

 

 

Biogas-E is het platform voor implementatie van anaerobe vergisting in Vlaanderen. Het is een onafhankelijk kenniscentrum voor alle aspecten van anaerobe vergisting: technologisch, economisch, wetgevend, sociaal, ecologisch. Biogas-E bereikt zijn doelpubliek via de verspreiding van nieuwsbrieven, magazines, voortgangsrapporten en publicatie van artikels op eigen website. De belangrijkste statistieken, zoals het aantal biogasinstallaties, de hoeveelheid groene stroomproductie en hoeveelheid groene warmteproductie, komen aan bod.

Om het anderhalf jaar organiseert Biogas-E het Vlaams Vergistingsforum en via lesavonden en excursies tracht Biogas-E exploitanten, leveranciers, overheden, studenten en andere geïnteresseerde samen te brengen. Biogas-E volgt technologische innovatie op binnen de sector via de coördinatie van en deelname aan verschillende onderzoeksprojecten. Vanuit kennis en ervaring tracht Biogas-E ook de overheid op een objectieve manier te informeren om de ontwikkeling van anaerobe vergisting in Vlaanderen te stimuleren.

 

De Milieugids is het meest gebruikte milieuhandboek van België en de meest geraadpleegde milieu- en industriewebsite. Het handboek en de website zijn gebaseerd op verschillende segmenten die allemaal te maken hebben met het milieu: water – bodem – afval en recycling – lucht – energie – geluid – algemene dienstverlening. Per segment kan elk bedrijf in een rubriekgedeelte haar specialisatie presenteren met een bedrijfsprofiel en een toevoeging van redactionele tekst, zoals: