van Meeuwen

Certificering

Verantwoordelijkheid nemen

Producten en diensten van topkwaliteit aanbieden. In tal van industrieën waarde toevoegen. Dat is wat we bij Van Meeuwen graag doen. Dat schept ook verplichtingen. Daarom kijken we vooruit en verdiepen we ons in nieuwe ontwikkelingen. Staan we ook bewust stil bij hoe we werken, bij het milieu en de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wat doen we goed en wat kan of moet nog beter? Daarom laten we ons graag beoordelen en bewegen we ons actief binnen verschillende brancheorganisaties. Zo garanderen we u kwaliteit. Met de ambitie uw producten en/of productieprocessen te verbeteren zodat u uw concurrenten een stap voorblijft.

Certificering algemeen

  • ISO 9001:2015

Certificering Veiligheid, Gezondheid en Milieu

  • VCA: structurele aandacht voor arbeidsveiligheid en milieu.
  • Onze Service Engineers zijn persoonsgebonden VCA gecertificeerd.
  • Van Meeuwen Services BV en Van Meeuwen Services BVBA zijn VCA* 2008/5.1 gecertificeerd.

Certificering voedingsmiddelenindustrie

  • ISO 22000
  • Onze Service Engineers zijn persoonsgebonden HACCP-gecertificeerd.
  • Onze voedselveilige smeermiddelen zijn NSF en/of ISN H1-geregistreerd.
  • In nauwe samenwerking met onze leveranciers ondersteunen we de REACH-wetgeving EU 1907/2006 (de verordening van de EU die is aangenomen om de gezondheid van de mens en het milieu beter te beschermen tegen risico’s van chemische stoffen).

Lidmaatschappen brancheorganisaties

logo-ELGI-e1421157185552

 

We zijn lid van de European Lubricating Grease Institute (ELGI) en bestuurlijk actief in de Vereniging Smeerolieondernemingen Nederland (VSN). Deze vereniging signaleert ontwikkelingen in de smeermiddelenmarkt.
COMPANY_MEMBER_LOGO_2015_CMYK Van Meeuwen is actief in de subgroep Lubricants van de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG). Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 

feda_weblogo

 

Ook zijn we als lid actief binnen de FEDA, de branchevereniging voor Aandrijf- en Automatiseringstechniek in Nederland.

 

logo-NVC

Van Meeuwen is lid van het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC), de vereniging van bedrijven die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. De vereniging stimuleert het continu verbeteren van verpakken.
 

nvdo 2

 

Van Meeuwen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse onderhoudssector als ’s werelds beste helpt te presteren.

FBned_FC Van Meeuwen is aangesloten bij Familiebedrijven Nederland (FBNed), een inspirerend netwerk voor familiebedrijven en ondernemende families. FBNed biedt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, inzichten en ideeën op te doen over belangrijke uitdagingen zoals opvolging, governance, leiderschap, eigendomstrategie en de gevoeligheden tussen familie en bedrijf.