Kennis

De trend dat specialistische technische kennis aan het verdwijnen is op de werkvloer, is begrijpelijk. Veel opleidingen en functies zijn immers meer allround geworden. Maar door kennis kun je je juist wel onderscheiden. Daarom delen we graag onze smeertechnische kennis met onze klanten via opleidingen, adviestrajecten en verschillende analyses op de werkvloer. Want onze focus is, was en blijft de smeertechniek.

‘Smeertechnisch verstand’

In goed overleg met andere (rotating) specialisten werken we samen aan smeertechnische verbeteringen met maar één doel: betrouwbaarheid voor de asset owner. Waarschijnlijk heb je zelf ook de ervaring dat iemand met echt verstand van zaken een significant verschil kan maken. Daarom werken we elke dag bij Van Meeuwen aan het ‘smeertechnisch verstand’. We zien namelijk dat dit een enorme impact heeft op de betrouwbaarheid van productieprocessen en op de ontwikkeling van de medewerkers.

Opleidingenbrochure en Kennisposter

Je kunt hier alle informatie vinden over onze smeertechnische opleidingen. Bovendien kun je er onze Education-brochure downloaden of onze Kennisposter aanvragen.