Natuurbeheer

Bestaat jouw werk uit bomen kappen of snoeien? En het versnipperen van hout? Of ben je professioneel grasmaaier? Maak je beschoeiingen in waterpartijen van natuurgebieden?

Wet- en regelgeving

Dan ben je ongetwijfeld op de hoogte dat de wet -en regelgeving meer en meer (ecologische) maatregelen treft om de natuur en het milieu in stand te houden of te ontwikkelen en te beschermen.

Biologisch afbreekbare smeermiddelen van Shell PANOLIN

Daarvoor is kennis van zaken nodig, maar ook materieel. En daar gaat het ons met name om als leverancier van hightech smeermiddelen. De afgelopen jaren zien we zeker in de bouw en infrastructuur, maar ook in de landbouw en natuurbeheer dat het gebruik van biologische afbreekbare smeermiddelen steeds belangrijker wordt. Daarvoor willen we je graag kennis laten maken met de biologische afbreekbare smeermiddelen van Shell PANOLIN. Je wil tenslotte goed zorgen voor je equipment.

Wereldwijde specialist

Shell PANOLIN is een Zwitsers familiebedrijf en bestaat sinds 1949. Het heeft zich de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in biologisch afbreekbare smeermiddelen. Met als resultaat daarvan een wereldwijd netwerk: Shell PANOLIN exporteert naar maar liefst 56 landen.

Advies

Mochten we je kunnen helpen met milieuvriendelijke adviezen voor smeermiddelen, of het nu voor zaagwerk, kapwerk, graafwerk of hijswerk is, lees dan meer over Shell PANOLIN op onze website. En als je direct meer wilt weten, klik dan hier en stuur ons een mailtje of bel ons via onderstaande gegevens.