Landbouw

De landbouwsector is volop in beweging en de ontwikkeling van de technologie gaat maar door. De machines en werktuigen raken steeds verder geautomatiseerd om zo veel en efficiënt mogelijk opbrengst en omzet te realiseren om het hoofd te bieden aan de prijsdruk vanuit supermarkten en de steeds sterkere concurrentie uit de hele wereld.

Verduurzamen

Door de intensivering van de landbouwactiviteiten worden de machines en werktuigen vanzelfsprekend ook intensiever gebruikt. Dit heeft effect op het milieu en de natuur waardoor de druk om te verduurzamen steeds meer toeneemt. Bijvoorbeeld door het minimaliseren van de uitstoot van schadelijke stoffen en minder gebruik van bestrijdingsmiddelen.

Biologisch afbreekbare smeermiddelen van Shell PANOLIN

Door het intensievere gebruik moet het materieel ook vaker worden onderhouden. Wat het smeertechnisch onderhoud betreft, kunnen we je de meest ideale oplossing bieden: de biologisch afbreekbare smeermiddelen van Shell PANOLIN. Om niet alleen schade aan het materieel te voorkomen, maar ook om te zorgen dat de grond en de gewassen niet vervuild raken.

Wereldwijde specialist

Shell PANOLIN is een Zwitsers familiebedrijf en bestaat sinds 1949. Het heeft zich de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in biologisch afbreekbare smeermiddelen. Met als resultaat daarvan een wereldwijd netwerk: Shell PANOLIN exporteert naar maar liefst 56 landen.

Graag willen we je kennis laten maken met deze milieuvriendelijke oliën en vetten. Lees daarvoor meer over Shell PANOLIN op onze website. En als je direct meer wilt weten, klik dan hier en stuur ons een mailtje of bel ons via onderstaande gegevens.