Media

Elke dag gebeurt er van alles. Qua ontwikkeling en events bijvoorbeeld. Van Meeuwen werkt samen met diverse media en netwerken om zo in contact te zijn met de relevante partijen in de markt. Voor Van Meeuwen Additives volgen enkele voorbeelden:

Film and Sheet Extrusion is een digitaal tijdschrift van Applied Market Information dat speciaal wordt uitgebracht voor plastics extrusion bedrijven die wereldwijd film, foil and sheet products produceren. Het bericht over de nieuwste extruders, dies, downstream equipment, winders en materials handling systems. Evenals innovaties in LDPE, LLDPE, PP, PET, PS, PMMA, PC, bioplastics, barrier materials en andere relevante polymers and additives.

 

 

 

 

 

Plastics Recycling World is een digitaal magazine dat exclusief wordt geschreven dat specifiek is geschreven voor alle bedrijven die betrokken zijn bij de conversie van kunststofafval naar gerecyclede polymeren. Het voorziet in de nieuwste technologieën voor het versnipperen, scheiden, wassen, sorteren, verwerken, filtreren, compounderen en pelletiseren. Het wordt online verspreid onder bijna 20.000  besluitvormers. Kortom, het levert relevante en up-to-date informatie over de belangrijkste technische ontwikkelingen, markttrends, zakelijk nieuws en wetgevende aankondigingen die van invloed zijn op de kunststofrecyclingindustrie ter wereld.

 

 

 

 

Biogas-E is het platform voor implementatie van anaerobe vergisting in Vlaanderen. Het is een onafhankelijk kenniscentrum voor alle aspecten van anaerobe vergisting: technologisch, economisch, wetgevend, sociaal, ecologisch. Door nauw samen te werken met verschillende instellingen houdt Biogas-E een stevige voet in de praktijk. Biogas-E bereikt zijn doelpubliek via de verspreiding van nieuwsbrieven, magazines, voortgangsrapporten en publicatie van artikels op eigen website. De belangrijkste statistieken, zoals het aantal biogasinstallaties, de hoeveelheid groene stroomproductie en hoeveelheid groene warmteproductie, komen aan bod.

Om het anderhalf jaar organiseert Biogas-E het Vlaams Vergistingsforum en via lesavonden en excursies tracht Biogas-E exploitanten, leveranciers, overheden, studenten en andere geïnteresseerde samen te brengen. Biogas-E volgt technologische innovatie op binnen de sector via de coördinatie van en deelname aan verschillende onderzoeksprojecten. Vanuit kennis en ervaring tracht Biogas-E ook de overheid op een objectieve manier te informeren om de ontwikkeling van anaerobe vergisting in Vlaanderen te stimuleren.

De Milieugids is het meest gebruikte milieuhandboek van België en de meest geraadpleegde milieu- en industriewebsite. Het handboek en de website zijn gebaseerd op verschillende segmenten die allemaal te maken hebben met het milieu: water – bodem – afval en recycling – lucht – energie – geluid – algemene dienstverlening. Per segment kan elk bedrijf in een rubriekgedeelte haar specialisatie presenteren met een bedrijfsprofiel en een toevoeging van redactionele tekst, zoals: