Van Meeuwen

Privacy

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van (potentiële) klanten, (potentiële) leveranciers, andere opdrachtnemers en sollicitanten
Graag maken we je er op attent dat we de persoonsgegevens die je ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met je te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie we zaken en/of diensten inkopen.

Ben je een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken we je gegevens om je een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor je te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met je vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent je een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn je persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om je te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij je te kunnen plaatsen, je facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met je te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

Ben je een sollicitant dan zijn je persoonsgegevens noodzakelijk voor de sollicitatieprocedure. Na het beëindigen van de sollicitatieprocedure worden je persoonsgegevens verwijderd, tenzij je ons schriftelijke toestemming hebt gegeven om je gegevens maximaal één jaar te bewaren.

Je bent niet verplicht om ons je persoonsgegevens te verstrekken. Als je ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat we aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden
In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met jou is het mogelijk dat we je persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken we gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar je persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Je persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt.

Direct marketing
Als je bij ons bestelt, zullen we de door jou opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om je in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en je hier eventueel een aanbieding voor te doen. We hebben bij het gebruik van je persoonsgegevens voor dit doel een gerechtvaardigd belang, namelijk het aan de man brengen van onze producten en diensten. Iedere keer dat we je een mailing sturen, heb je de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.

Bewaarperiode persoonsgegevens
Indien je een offerte bij ons hebt opgevraagd maar je geen klant bij ons geworden bent, zullen we je gegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien we een offerte van je hebben ontvangen, maar we geen klant van jou zijn geworden, zullen je persoonsgegevens uiterlijk één jaar na ons laatste contact worden verwijderd.

Ben je wel klant bij ons geworden of we bij jou, dan zullen we je persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met jou volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen we verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen we je persoonsgegevens verwijderen.

Cookies
Onze website, https://vanmeeuwen.com maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook door door ons ingeschakelde derden worden cookies geplaatst. In onderstaand document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

Technische of functionele cookies
Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te vullen en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. We kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

Statistiek cookies
We gebruiken statistische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze statistische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van statistische cookies vragen wij uw toestemming.

Marketing-/trackingcookies
Marketing-/trackingcookies zijn cookies of elke andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

Overzicht cookies:

Google reCAPTCHA

Functioneel, Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google reCAPTCHA voor spampreventie.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google reCAPTCHA Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
_grecaptcha
Expiratie
sessie
Functie
Spam protectie

Marketing/Tracking

Naam
rc::c
Expiratie
sessie
Functie
Verzoeken van bots filteren
Naam
rc::b
Expiratie
sessie
Functie
Verzoeken van bots filteren
Naam
rc::a
Expiratie
permanent
Functie
Verzoeken van bots filteren

WPML

Functioneel

Gebruik

We gebruiken WPML voor taal management.

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Functioneel

Naam
_icl_current_language
Expiratie
1 dag
Functie
Opslaan van taalvoorkeuren

Google Fonts

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Google Fonts API
Expiratie
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

YouTube

Marketing/Tracking, Functioneel

Gebruik

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
GPS
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van locatiegegevens
Naam
YSC
Expiratie
sessie
Functie
Interactie volgen en opslaan
Naam
PREF
Expiratie
8 maanden
Functie
Opslaan van gebruikersvoorkeuren

Functioneel

Naam
VISITOR_INFO1_LIVE
Expiratie
6 maanden
Functie
Inschatten bandbreedte

Google Ads

Statistieken, Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Ads voor adverteren.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Ads Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
_gac_UA-*
Expiratie
90 dagen
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven

Marketing/Tracking

Naam
ads/ga-audiences
Expiratie
verloopt direct
Functie
Opslaan van informatie voor remarketing doeleinden

Complianz

Functioneel

Gebruik

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen. Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
cmplz_rt_choice
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan of een bericht is verborgen
Naam
cmplz_rt_functional
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
cmplz_rt_policy_id
Expiratie
365 dagen
Functie
Registreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
Naam
cmplz_rt_statistics-anonymous
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
cmplz_rt_marketing
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
cmplz_rt_event_*
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
cmplz_rt_consent_status
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren

Google Adsense

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Adsense voor het tonen van advertenties.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Adsense Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
_gcl_au
Expiratie
permanent
Functie
Opslaan en volgen van conversies
Naam
google_adsense_settings
Expiratie
permanent
Functie
Adverteren of retargeting

Google Analytics

Statistieken

Gebruik

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
_gid
Expiratie
1 dag
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Naam
_ga
Expiratie
2 jaren
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Naam
_ga_*
Expiratie
1 jaar
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven

iThemes Security

Functioneel

Gebruik

We gebruiken iThemes Security voor website veiligheid.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de iThemes Security Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
itsec-hb-login-*
Expiratie
10 minuten
Functie
Verbergen van de WordPress login URL

Google Maps

Marketing/Tracking

Gebruik

We gebruiken Google Maps voor het vertonen van kaarten.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Maps Privacyverklaring.

Marketing/Tracking

Naam
Google Maps API
Expiratie
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

Vimeo

Statistieken

Gebruik

We gebruiken Vimeo voor het tonen van video's.

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Vimeo Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
__utmt_player
Expiratie
10 minuten
Functie
Volgen van doelgroep bereik
Naam
vuid
Expiratie
2 jaren
Functie
Opslaan van gebruiksgeschiedenis

Diversen

Doel wordt onderzocht

Gebruik

Delen van gegevens

Het delen van gegevens is in afwachting van onderzoek

0

Naam
_gali
Expiratie
Functie

Doel wordt onderzocht

Naam
cmplz_choice
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_policy_id
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_functional
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_statistics-anonymous
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_preferences
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_marketing
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_event_0
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_consent_status
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
_dc_gtm_UA-62818145-1
Expiratie
Functie
Naam
Console/Mode
Expiratie
Functie
Naam
Console
Expiratie
Functie
Naam
favorite_tables
Expiratie
Functie
Naam
NavigationWidth
Expiratie
Functie
Naam
wp-autosave-13
Expiratie
Functie
Naam
_gat
Expiratie
Functie
Naam
_gat_gtag_UA_62818145_9
Expiratie
Functie
Naam
cmplz_rt_consented_services
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_rt_statistics
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_rt_preferences
Expiratie
365 dagen
Functie
Naam
cmplz_rt_banner-status
Expiratie
365 dagen
Functie

Beheer uw privacy instellingen:

Je rechten
Je hebt het recht ons te vragen je eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kun je ons ook verzoeken om aanvulling van je persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heb je het recht om te vragen om je persoonsgegevens te wissen of het gebruik van je persoonsgegevens te beperken. Ook kun je bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van je gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Tot slot kun je ons verzoeken om verkrijging van je persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om je rechten te kunnen uitoefenen kun je je wenden tot: Van Meeuwen Industries BV, Leeuwenveldseweg 5a, 1382 LV, Weesp, +31(0)294-494 494 of info@vanmeeuwen.com. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van je persoonsgegevens kun je uiteraard contact met ons opnemen.