Diensten

Ben je bezig met een project waar je ook smeertechnische diensten voor nodig hebt? Of heb je te maken met smeertechnische werkzaamheden die niet altijd even consequent worden uitgevoerd? Bijvoorbeeld door gebrek aan technici? Of misschien wel kennis? 

Geen zorgen over smeren

Bij Van Meeuwen kun je smeertechnische ondersteuning op maat aanvragen, zodat je zelf focus kunt houden op andere zaken. Hiervoor gaan we graag met je in gesprek. En wellicht komen we tot inzichten die het je mogelijk maken om een en ander slim aan te pakken, zodat er veel minder werk nodig is dan dat je eerst dacht.   

Als voorbeeld willen we graag het volgende met je delen: Al ruim 20 jaar voeren we het smeertechnisch onderhoud bij de Aviko-fabriek in Steenderen. In het Van Meeuwen-Magazine #3 stond hierover een artikel dat je hier kunt lezen.

Verversen, een inspectie of een compleet smeerplan kan ook

We kunnen je niet alleen helpen met het uitvoeren van het reguliere smeertechnisch onderhoud, maar ook met verversingen. Of met een inventarisatie van de status van het smeertechnisch onderhoud. Hoe beknopt of uitgebreid je het wilt. Of denk aan het opnemen en implementeren van een compleet smeerplan.

Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn