van Meeuwen

Van Meeuwen

Bij Van Meeuwen hebben we oog voor detail. Voor dat ene additief dat zoveel meer verschil maakt. En voor het kleinste drupje olie op precies de juiste plek. Zo helpen we bedrijven om net even meer te halen uit hun machines, mensen en producten. Al 85 jaar.

We leveren hoogwaardige smeermiddelen en slimme chemicals maar vooral kennis over hoe je die het beste kunt toepassen. Kennis die tot uiting komt in het werk van onze technisch specialisten ter plekke bij klanten. Met een betrokkenheid alsof ze er zelf in dienst zijn. Kennis die je ook terugziet in de automatische smeersystemen die we leveren of in de opleidingen die we verzorgen. En kennis van chemie die we benutten om producten en productieprocessen te helpen verbeteren. Waardoor er tonnen aardappelen verwerkt kunnen worden zonder schuimvorming, plastic bekertjes niet aan elkaar kleven of de verpakking van voorgesneden groenten niet beslaat.

Voorbeelden van praktische en concrete resultaten die we samen met onze klanten boeken. Overigens niet altijd direct merkbaar in hun eindproducten, maar wel altijd tastbaar in hun processen. Denk aan minder storingsminuten door de juiste smering of aan een hoger rendement door beter gekwalificeerde handen aan de machines. Meetbare effecten van onze expertise, waar we trots op zijn.

In acht decennia is het familiebedrijf Van Meeuwen uitgegroeid tot een internationale dienstverlener die in tal van industrieën waarde toevoegt. Van voedingsmiddelen tot energie en van offshore tot spoorwegen. Dat schept verplichtingen. Daarom blijven we innoveren en investeren. In technologie en certificeringen, in veiligheid en gezondheid en in de invulling van het partnership met onze klanten. Met de ambitie om hen te helpen hun concurrenten net een stapje voor te blijven. Vanuit het geloof dat we met ons oog voor het kleinste detail, het grootste verschil kunnen maken.

Van Meeuwen. Improving industries.