Infrastructuur & Milieu

Bruggen, sluizen en stuwen onderhouden. En daarbij rekening houden met natuur, milieu, veranderende wet- en regelgeving en kosten.

We adviseren je graag over passende smeertechnische oplossingen. Bijvoorbeeld over Royal Purple smeermiddelen die uitermate geschikt zijn voor deze sector vanwege ongekende smeerfilmsterktes in combinatie met hun bewezen biologische afbreekbaarheid. Of bijvoorbeeld producten van het merk Shell PANOLIN met extreem lange levensduur, hoge prestaties en vele OEM-goedkeuringen (o.a. van Bosch Rexroth).

Onze milieuvriendelijkere smeermiddelen en efficiënte automatische smeersystemen zorgen voor een langere levensduur van objecten en onderdelen. Je mag rekenen op minder ongewenste stilstand, minder slijtage en je houdt ook nog eens rekening met het milieu.

In het Van Meeuwen-Magazine #2 stond een interview met de productspecialiste van onze leverancier Royal Purple. Ze vertelt hierin over het ontwikkelen en het succes van de uniek sterke, biologisch afbreekbare Royal Purple BioMax-olie.