Duurzame keuzes

Als familiebedrijf met 90 jaar historie kijken we ver vooruit. We vinden het belangrijk dat wat we vandaag doen een positieve impact op lange termijn heeft voor onze klanten, de maatschappij, het milieu en onze eigen medewerkers. Daarom maken wij duurzame keuzes. Keuzes die soms niet makkelijk zijn, maar wel beter. Met onze visie om ‘Meer impact met minder’ te realiseren, werken we hard om elke dag net even dat verschil te maken door de inzet van andere producten en slimme dienstverlening.

We worden enthousiast als we het verbruik van grote volumes significant kunnen terugdringen terwijl de technische prestaties gelijk of hoger zijn.

Sinds 2020 hebben we ons gecommitteerd aan het EcoVadis platform en zijn we Green Award incentive provider. Hulpmiddelen om continu te verbeteren en te helpen bij het maken van de juiste duurzame keuzes. Daarnaast speelt onze positie in de keten een belangrijke rol. Waar kunnen we concreet zelf voor verbeteringen zorgen en waar kunnen we indirect invloed uitoefenen? Door dit continu te monitoren en te analyseren zijn we in staat voor de lange termijn te kiezen.

Ben je benieuwd wat we concreet doen? En hoe? Laten we een afspraak maken en dan gaan we graag met je in gesprek.