Van Meeuwen Lubrication op de MaintenanceNEXT 18 – 20 april

 

Kom jij 18 t/m 20 april naar Ahoy? Leuk als je ook even bij de Van Meeuwen-stand stopt!
Slimmer Smeren staat centraal en wij zijn benieuwd naar jouw uitdagingen.

Dinsdag, woensdag en donderdag staan we met ons Van Meeuwen-team op de MaintenanceNEXT in het bruisende Rotterdam Ahoy en nodigen we je graag uit om ons te bezoeken op stand 5.000. Toegang tot de beurs is helemaal GRATIS! Registreer je hier en ontvang jouw gratis toegangsbewijs.

Slimmer smeren met o.a. S)MAXX
Ben je op zoek naar een makkelijke en slimme manier om je smeertechnisch onderhoud te verbeteren? Met S)MAXX krijg je actuele informatie en inzichten voor het data-driven verbeteren van uitvoering en planning. Het smeren en verversen zelf gaat deze software helaas niet overnemen, wel kunnen we dit belangrijke onderdeel binnen het onderhoud eenvoudiger en interessanter maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar S)MAXX? Kom praten of klik hier voor meer informatie en ontdek zelf hoe jij jouw smeertechnisch onderhoud naar een hoger niveau kunt tillen.