Shell neemt PANOLIN BIO smeermiddelen over

Groot nieuws! Graag brengen we u op de hoogte dat Shell de bio-smeermiddelen tak van PANOLIN overneemt.

Wat betekent dat voor onze klanten?

Op korte termijn niets. Op lange termijn zal u merken dat er een nog betere wereldwijde dekking is en dat er nog meer in R&D wordt geïnvesteerd. Daarnaast zullen investeringen in productie en grondstoffen zorgen voor een blijvend stabiele supply chain ondanks de groeiende vraag.

Het team bij Van Meeuwen blijft gewoon uw contact.

Het is duidelijk dat voor biologisch afbreekbare smeermiddelen nog een sterke groei te verwachten is. Daarom neemt Shell deze stap. PANOLIN is dé marktleider op dit gebied, en daarom werkt Van Meeuwen ook graag met hen samen. Het team van PANOLIN gaat volledig over en ook wij blijven dus werken met onze vaste contactpersonen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het persbericht kunt u dat hier vinden.