Van Meeuwen op Hygiene for Food op 22 september in Antwerpen

‘Hygiene for Food’ is één van de belangrijkste events rond reiniging, hygiëne monitoring en hygiënisch ontwerp voor de voedingsindustrie in Vlaanderen.

Met high performance voedselveilige  smeermiddelen kan Van Meeuwen voedingsbedrijven helpen machines te laten draaien in extreme condities zoals hitte en koude, terwijl ook de voedselveiligheid verder gegarandeerd wordt.

Het is één van de eerste malen dat een aanbieder van foodgrade smeermiddelen op de Hygiene for Food-beursvloer aanwezig is. Veel van de deelnemers hebben waarschijnlijk (te) weinig kennis omtrent foodgrade smeermiddelen en Van Meeuwen kan daar verandering in aanbrengen door die “kennis-gap” op te vullen.

Ben je werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie en geïnteresseerd om aanwezig te zijn? De registratie staat inmiddels open. Met deze kortingscode kun je je met een gereduceerd tarief aanmelden: FF2022H4F.

Meld je aan op: https://www.hygieneforfood.com/

Wie weet tot ziens.