Van Meeuwen

Van Meeuwen op de Maintenance Expo op 23 en 24 maart in Antwerpen

Een groot deel van de Belgische industrie komt deze week samen in de Expo in Antwerpen voor het grootste event rond productiegericht onderhoud. Dit jaar worden namelijk voor het eerst de Maintenance-, de Meet & Regel- en de Pumps & Valves-beurzen gezamenlijk georganiseerd. De Expo biedt op aanstaande woensdag 23 en donderdag 24 maart oplossingen voor procesinstrumentatie, automatisering en digitalisering, asset management, verduurzaming en het smeertechnisch onderhoud.

Ons Belgische team met Kurt, Patrick, Dimitri, Ruben en Filip is ook aanwezig en staat daar klaar om je op de hoogte te brengen van onze smeermiddelen, activiteiten en innovaties op het gebied van smeertechnisch onderhoud. Ons thema is ‘SLIMMER SMEREN’. Een smeermiddelenadvies kan wat ons betreft niet vanaf een lijstje. Hoe het dan precies zit met SLIMMER SMEREN vertellen je graag in een persoonlijk gesprek op de beurs.

Ook hoe je smeertechnische ondersteuning op maat kunt aanvragen. We kunnen je niet alleen helpen met het uitvoeren van het reguliere smeertechnisch onderhoud, maar ook met verversingen. Of met een inventarisatie van de status van het smeertechnisch onderhoud. Of met opnemen en implementeren van een compleet smeerschema. Kom langs, dan geven we je een live-demonstratie van SMAXX, het zelf ontwikkelde digitale en online smeerschema, inclusief app.

Je bent van harte welkom! Onze stand heeft nummer C2000 en staat in hal 2.

Wil je meer weten over de beurs, check https://www.maintenance-expo.be/nl/.
Of klik hier om je gratis te registreren voor een bezoek.


Registreet voor een gratis bezoek