Van Meeuwen

Vacature Traineeship

Meld je aan voor één van onze traineeships! Wil jij een paar jaar veel verschillende dingen zien, meemaken en vooral zelf creëren? Meld je dan nu aan voor één van onze traineeships die ons mooie familiebedrijf Van Meeuwen aanbiedt!

Met deze traineeships investeren wij in ons innovatieve bedrijf met bijna 90 jaar historie én kennis. Niet te vergelijken met een groot multinational; bij ons maak jij hét verschil. Korte lijnen, platte organisatie; je denkt mee en doet mee. Heb jij ambitie? Dan bieden wij je kansen.

Wat ga je doen?

Ons vak leer je niet uit een boek. Als trainee loop je in het eerste half jaar op allerlei afdelingen mee. Je leert het bedrijf en haar processen kennen. Je neemt een kijkje in de keuken bij onze mooie klanten waar wij dag in dag uit bezig zijn met verbeteringen.

Bij de business line Lubrication gaat het om de betrouwbaarheid van equipment te verhogen vanuit het smeertechnisch specialisme. Alles draait om ‘slimmer smeren’, een project waaraan je ook deelneemt. Overal draait er allerlei equipment dat zonder de juiste smering zorgt voor ongewenste storingen. Denk bijvoorbeeld aan grote zuivelfabrieken, treinen of schepen. Het lot ligt in je eigen handen, wij bieden je de mogelijkheden.

Bij de business line Chemicals ligt de focus op hele andere gebieden, namelijk anti-schuim voor processen waar het ‘de fabriek uitschuimt’ en met coatings voor allerlei verpakkingsmateriaal naar een hoger niveau te tillen.

Na een half jaar weten wij alsook jij, waar je competenties liggen en waar jij gelukkig van wordt. Fluitend naar je werk en een goede balans werk & privé vinden wij super belangrijk! En dat is voor iedereen persoonlijk. Bij ons ben je een persoon en word je ook persoonlijk begeleid. Pak je kans en meld je aan!

Kansen?

Ons bedrijf groeit met de dag. Kansen bieden wij op onderstaande vakgebieden:

  • Technical
   Jij bijt je vast in technische/chemische vraagstukken en weet precies welk product voor welke toepassing perfect is. Je bent scherp, communicatief vaardig, houdt van details en kan ingewikkelde dingen simpel maken.
   Perspectief: Technical Support, Product Manager  en/of opvolger van Technical Director
  • Commercial
   Commercie zit in je. Je ziet altijd kansen en legt snel de verbinding tussen uitdagingen en oplossingen. Je hebt een passie voor de maakindustrie. Je schakelt snel en weet goed contact te maken. Je levelt op verschillende niveaus en weet mensen te overtuigen. Je biedt geen alternatieven, maar je denkt mee hoe de klant kan verbeteren. Kortom; Improving Industries!
   Perspectief: Sales Support, Sales Engineer, Account Manager, Development Manager
  • Operational
   Dingen voor elkaar krijgen! En procesverbetering; elke dag nadenken hoe zaken efficiënter en beter kunnen. En dit niet alleen, je weet je ideeën ook ten uitvoer te brengen. Je werkt samen met collega’s en je weet je collega’s ook te enthousiasmeren om zaken te veranderen. Maakt niet uit op welk gebied;  Warehouse, Inkoop, Kwaliteit, Finance, HR etc. Je hebt daadkracht en denkt in oplossingen.
   Perspectief:  een rol binnen Operations, Services, IT, Quality, Finance, HR

Wat verwachten wij van jou?

Interesse in ons vak, gedrevenheid en humor. Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van één van bovenstaande vakgebieden. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je staat stevig in je schoenen, maakt snel contact en hebt een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Bereid om veel te leren en nieuwsgierig van aard.

Wat bieden wij je?

Je mag van ons natuurlijk ook wat verwachten. We bieden je een betaald traineeship van ± 18 maanden met een competitief salaris. Werken met een team van collega’s met liefde voor het product en een passie voor het vak. Een unieke kans om binnen deze bijzondere bedrijfstak de kneepjes van het vak te leren en door te groeien in één van eerder genoemde functies. Daarnaast hebben wij uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen op basis van fulltime. Een prachtige uitdaging in een organisatie met korte lijnen, diverse opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden en een echte no-nonsens cultuur.

Hoe kun je reageren?

Nog steeds enthousiast? Mooi! Je kunt reageren op deze vacature door je CV en een motivatiebrief in te sturen. Startdatum van het traineeship is in overleg. Nog niet volledig overtuigd of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Margot Leenen via: m.leenen@vanmeeuwen.com of +31 (0)294 – 494 472

Van Meeuwen Industries, is een ambitieus derde generatie familiebedrijf met een meer dan uitstekende reputatie en sterke marktpositie in de industrie. Duurzame keuzes en (digitale) innovaties staan daarbij centraal.

Het bedrijf, opgericht in 1934 en gevestigd in Weesp, beschikt over een vestiging in Nederland en België en heeft in totaal circa vijfenzeventig medewerkers in dienst.

Onder Van Meeuwen Industries vallen de business lines Van Meeuwen Chemicals en Van Meeuwen Lubrication. Beide disciplines zijn volop in beweging en er bestaan veel kansen en mogelijkheden om de ambitieuze groeiplannen te gaan realiseren en de reeds sterke marktposities verder uit te bouwen.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.