Van Meeuwen op de Offshore Energy’21 Exhibition & Conference op 26 en 27 oktober in de RAI Amsterdam

Op dinsdag 26 en woensdag 27 oktober vindt één van Europa’s voornaamste beurzen voor de volledige Offshore- en Energiemarkt plaats. Een uitgelezen mogelijkheid om de laatste stand der zaken en de laatste ontwikkelingen in de (milieuvriendelijke) smeertechniek eens door te nemen onder het genot van een (Weesper) hapje en drankje. Je bent van harte welkom op onze stand met nummer 1.427. Voor meer informatie over de beurs en om je aan te melden klik hier.

Op de OffshoreEnergy’21 Exhibition & Conference zullen wij onder andere het volledige Maritieme & Offshore smeermiddelenpakket van PANOLIN introduceren. Met daarnaast ons volledige pakket milieuvriendelijke, hoogwaardige en economische smeermiddelen voor toepassingen in de meest zware en uitdagende omstandigheden.

Voor de eerste personen die zich aanmelden hebben we een 50% kortingscode op de toegangsprijs. Neem contact met ons op voor het ontvangen van de kortingscode en inlogprocedure.

Meer informatie over OEEC’21, de exposanten en het programma vind je hier.