Van Meeuwen Lubrication op de Asset Performance 4.0-beurs in Antwerpen

Zou je meer willen weten over de combinatie van IIoT en predictive analytics en hoe je ongekende mogelijkheden voor operations, maintenance en reliability van assets kunt realiseren?

Met meer diverse en betaalbare oplossingen om de prestaties van assets te bewaken en te verhogen, zoals uptime van equipment, energieverbruik en kwaliteitsoutput, een hogere betrouwbaarheid en een betere cost performance?

Van 26 tot en met 28 oktober is Van Meeuwen Lubricatoin als trotse sponsor aanwezig met een eigen stand op de hybride 2021-editie van de Asset Performance 4.0 Conference & Exhibition in Antwerpen. De exhibition heeft als thema de digitale transformatie op het gebied van industriële productie en asset management.

Het industriële landschap bevindt zich momenteel midden in de vierde industriële revolutie, waarbij nieuwe technologieën zoals het Industrial Internet of Things (IIoT), big data, predictive analyses, machine learning in een steeds hoger tempo worden geïmplementeerd. We laten je graag zien hoe Van Meeuwen Lubrication hierop inspeelt met een hypermodern online en digitaal smeerschema inclusief handige app.

De Asset Performance 4.0 conferentie en beurs biedt een uitgebreide en aantrekkelijke agenda van leer- en netwerkmogelijkheden voor CTO’s, vermogensbeheerders, maintenance en reliability managers, maintenance en reliability engineers, condition monitoring specialists en operation managers die werkzaam zijn in asset-intensieve industrieën in Europa en de rest van de wereld.

Hopelijk zien we je daar! Voor kaarten kun je contact met ons opnemen en voor meer informatie over de beurs, klik dan op deze link: https://www.assetperformance.eu/2021

Openingstijden:

  • 26 oktober van 16.00 tot 20.00 uur
  • 27 oktober van 10.00 tot 18.30 uur
  • 28 oktober van 10.00 tot 15.30 uur

Evenementenlocatie: Het Koningin Elisabethcentrum in het Flanders Meeting & Convention Centre (FMCCA) in Antwerpen – Koningin Astridplein 20-26