Van Meeuwen

Ruim 40 jaar exclusief Lubcon-distributeur in Nederland en België

In 1980 is het Duitse familiebedrijf Lubcon Lubricant Consult GmbH begonnen als producent van hoogwaardige vetten, oliën, pasta’s, sprays en smeersystemen die inmiddels met succes over de hele wereld worden gebruikt.

Met trots zijn we als Van Meeuwen Lubrication al meer dan 40 jaar de exclusieve distributeur van het merk Lubcon in Nederland en België.

Lubcon-producten bieden interessante smeertechnische oplossingen en uitstekende mogelijkheden voor het voorkomen van productiestilstanden en het verlagen van onderhoudskosten.

Sinds Lubcon in 1980 begon met het produceren en distribueren van hoogwaardige smeermiddelen voor nagenoeg alle industriële toepassingen in de verwerkende industrie heeft het een uitgebreid, wereldwijd netwerk ontwikkeld. De mate van specialisatie, de hoge innovatiegraad en de eersteklas producten hebben de basis gelegd voor het nog steeds groeiende succes van het merk Lubcon en onze samenwerking.

Lubcon heeft zich de afgelopen 50 jaar vooral gespecialiseerd in:

  • Smeeroliën en -vetten voor extreme omstandigheden, zoals extreem hoge temperaturen, zware belastingen, vochtige omstandigheden en hoge snelheden
  • Glijlakken, montagepasta’s en speciale vetten voor industrie en machinebouw
  • Een compleet pakket railsmeermiddelen voor treinen, trams en metro
  • Voedselveilige reuk- en smaakneutrale speciaalsmeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie
  • Automatische smeersystemen en elektronische na-smeerunits

Wil je weten of we met Lubcon je wellicht een smeertechnische oplossing kunnen bieden voor een bepaalde machine of toepassing? Laat het ons hier weten, we adviseren je graag.