Van Meeuwen

Nieuwe technologie beschermt milieu en machines

Wij zetten onszelf consequent in voor het milieu en dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Een van de verplichtingen die wij onszelf opleggen, is het leveren van milieuvriendelijkere/biologisch afbreekbare smeermiddelen die zowel voldoen aan de eisen van de industrie als aan de milieuvoorschriften.

De nieuwe Biomax producten met de Synerlec-technologie beschermen het milieu én verlengen de levensduur van machines aanzienlijk. Deze unieke combinatie was tot voor kort niet altijd mogelijk.

Een interessant artikel voor situaties waar het risico op milieuvervuiling bestaat door het gebruik van standaard oliën onder, boven of rond open water.

In dit interessante artikel voor situaties waar het risico op milieuvervuiling bestaat door het gebruik van standaard oliën onder, boven of rond open water kun je lezen hoe deze technologie is ontwikkeld en wat de unieke eigenschappen zijn van de Royal Purple Biomax EAL Oils.