Van Meeuwen

Duurzaamheid & Van Meeuwen

Net als u, kijkt Van Meeuwen verder dan alleen vandaag de dingen goed doen. Wij zijn bewust van onze impact op de maatschappij en het milieu. Duurzaamheid betekent voor ons het kijken over generaties.

Ons familiebedrijf ontwikkelt zich sinds 1934 op allerlei vlakken. Een lange termijn visie rond producten & diensten staat daarin centraal. Ook in onze keten en binnen onze organisatie valt nog veel te verbeteren, daar werken we elke dag hard aan.  Om duurzaamheid ‘meetbaar’ te maken, zijn wij een traject gestart via Ecovadis (een CSR-rating tool, zie voor meer info de link).


Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Van Meeuwen, na de eerste audit eerder dit jaar, de zilveren medaille heeft gescoord. Genoeg ruimte voor verbetering om de volgende keer voor goud te gaan.

Ongetwijfeld zijn er aanknopingspunten tussen onze organisaties om ook op dit vlak nauwer samen te werken. Graag gaan wij met bestaande of nieuwe contactpersonen het gesprek hierover aan.