van Meeuwen

Kom 10 april naar de Van Meeuwen Ronde Tafel Sessies in het Bruine Café tijdens Maintenance Next in AHOY!

Denk en praat mee over het nut van smeren van machines en onderdelen.

Ben je je bewust van de toegevoegde waarde en de voordelen? Óf de besparingen? Óf juist de risico’s? Heb je bijzondere ervaringen? Óf knelpunten? Óf juist gouden tips? Óf durf je de discussie aan dat het nut van smeren eigenlijk wel meevalt. We zijn benieuwd!

Op het programma staan verschillende onderwerpen en toepassingen uit de praktijk:

Foto: www.masterphoto.nl
  • Homogenisatoren
  • Tand- en wormwielkasten
  • Lagers in extreme omstandigheden
  • Compressoren
  • Vacuümpompen
  • Kettingen
  • Staalkabels
  • Hydraulische systemen
  • Open tandwielen

We nodigen je graag uit om jouw ervaringen of vragen met ons te delen op woensdag 10 april. In een hoek in het Bruine Café op de beursvloer hebben we een paar tafels gereserveerd. We beginnen om 13.30 uur met een lunch en stoppen uiterlijk om 15.00 uur met de sessies.

We bieden je de lunch aan als je je aanmeldt, dus zorg dat je ruim voor 13.30 uur aanwezig bent. Meld je hier aan, dan reserveren we een plek voor je. Je ontvangt van ons een uitnodigingskaart waarmee je vooraf nog een ronde over de beurs kunt doen. Vanaf 15.00 uur is er gelegenheid om na te praten en wat te drinken of om je ronde over de beurs af te maken.

Tip: Om 16.00 uur begint in het Maintenance Next-theater voor de eerste keer de verkiezing van De Techniekheld van het Jaar georganiseerd door iMaintain. Mede gesponsord door Van Meeuwen Education. Meer informatie vind je hier.

Tot ziens op 10 april in het Bruine Café in Rotterdam Ahoy!