van Meeuwen

Ambitieuze en ondernemende stagiaires gezocht

Wij zijn op zoek naar ambitieuze stagiaires. Het scala aan projecten is groot, dus het maakt niet uit welke opleiding je volgt. Er zijn projecten op gebied van Online Marketing, Procesoptimalisaties, ICT, Kostprijsberekeningen, Inkoop, Logistiek en/of Export. Of je nu een MBO, HBO of WO opleiding volgt, we hebben vast wel iets dat jou uitdaagt. Wil jij veel leren hetgeen aansluit op je opleiding, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires, die ondernemend genoeg zijn om zelfstandig projecten op te pakken, ideeën aan te brengen en door te voeren. Een leuke uitdaging binnen een gezellige groep collega’s die je voor raad en daad bijstaat.

Wat biedt Van Meeuwen?

  • Een organisatie waar je veel kunt leren
  • Informele en mensgerichte cultuur met een enthousiast team van medewerkers
  • Leuke collega’s binnen een organisatie met korte lijnen en een echte no-nonsense cultuur
  • Stage- en reiskostenvergoeding