van Meeuwen

BEZOEK ONS OP DE VAKBEURS MAINTENANCE IN GORINCHEM!

Stand A02 direct bij de ingang

Je bent op 17, 18 of 19 april van harte welkom op onze stand direct waar je de hal binnenkomt. Wij presenteren je graag onze innovaties op het gebied van optimaal smeertechnisch onderhoud.

En uiteraard ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van:

  • Hoogwaardige smeermiddelen voor welke toepassing ook
  • Onze smeertechnische opleidingen op maat in theorie en praktijk
  • Alle mogelijkheden om het smeertechnisch onderhoud voor je uit te voeren

Hogere machinebeschikbaarheid en lagere TCO met SMTO2020®

Alles met het doel om de machinebeschikbaarheid te verhogen en de Total Cost of Ownership te verlagen. Laat je bijvoorbeeld informeren over SMTO2020®: het nieuwe concept om te zien hoe jullie smeertechnisch onderhoud er eigenlijk voor staat. Ontvang adviezen in de vorm van een inspectie, scan of audit en maak zelf hierin je keuze.

Win bovendien een professioneel dartbord als je een bullseye gooit!

Wij dagen je graag uit. Als je hier vooraf aangeeft dat je langskomt, dan krijg je in ieder geval een mooi setje Van Meeuwen-dartpijlen mee naar huis. (Dit kan gewoon door simpel het mailtje te versturen. Onze Sales-afdeling geeft je registratie door aan de beursbemanning). En gooi je binnen 3 keer een bullseye, dan win je een professioneel dartbord!

Let op! Om gratis toegang te krijgen voor de beurs moet je je via de website van Maintenance registreren voor een toegangsbewijs. Bekijk hieronder het filmpje om alvast kennis te maken.

Contact

Bent je geïnteresseerd, maar die dagen helaas niet in de gelegenheid? Bel dan 0294 494 494 of stuur een e-mail naar info@vanmeeuwen.com. Wij maken graag een afspraak met je, maar hopelijk zien wij je op de stand.