van Meeuwen

Bezoek Van Meeuwen op Maintenance Antwerpen – 21 & 22 Maart, Antwerp Expo

Stand C3031 in hal 3

U bent van harte welkom op onze stand C3031 in hal 3 waar wij u graag onze innovaties op het gebied van smeertechnisch onderhoud presenteren. Met bijzondere demonstraties hoe u slijtage en productie-uitval zoveel mogelijk beperkt.

Hogere machinebeschikbaarheid en lagere TCO met SMTO2020®

Alles met het doel om de machinebeschikbaarheid te verhogen en de Total Cost of Ownership te verlagen. Laat u informeren over SMTO2020®: het nieuwe concept om te zien hoe uw smeertechnisch onderhoud ervoor staat en ontvang adviezen in de vorm van een inspectie, scan of audit.

Van Meeuwen WK-actie op Maintenance Antwerp 2018

Wat houdt die in?

  1. Voor elke bezoeker aan onze stand op woensdag 21 en donderdag 22 maart ligt een poster met het WK-speelschema klaar met speciale aandacht voor het Belgische team.
  2. Als u hier vooraf aangeeft dat u onze stand komt bezoeken, dan krijgt u naast een WK kalender ook een mooie Van Meeuwen-WK bal mee naar huis. (Dit kan gewoon door simpel het mailtje te versturen, onze afdeling sales geeft uw registratie door aan de beursbemanning). Let op! om gratis toegang te krijgen tot de Maintenance moet u zich via de website van Maintenance registreren voor een toegangsbewijs.
  3. Bovendien kunt u op de stand meedoen aan de speciale Van Meeuwen WK-actie: Voorspel de juiste uitslagen van het Belgisch team in de groepsfase en maak kans op een weekend weg!

Uiteraard informeren wij u ook graag over laatste ontwikkelingen op het gebied van smeermiddelen, smeertechnische opleidingen en de mogelijkheden om het smeertechnisch onderhoud door ons te laten uitvoeren. Hier vindt u alvast een voorproefje.