van Meeuwen

Bezoek Van Meeuwen Lubrication op TIV 2017 in Hardenberg

De TIV, dé innovatieve vakbeurs voor de maakindustrie opent van 19 tm 21 september haar deuren in de Evenementenhal te Hardenberg. Met ruim 230 Exposanten vanuit diverse industrieën en met aandacht voor thema’s als Food Industry en Smart Industry is deze vakbeurs zeker het bezoeken waard. Als innovatieve, internationale speler en kennisexpert op het gebied van smeertechnisch onderhoud is Van Meeuwen Lubrication hier ook te vinden.

Wat kan Van Meeuwen Lubrication voor u betekenen?

Ga met ons in gesprek over uw uitdagingen op het gebied van smering en onderhoud aan uw machinepark. Onze specialisten staan voor u klaar om u te woord te staan over de meest uiteenlopende zaken.

Met ervaring in diverse industrieën, zowel conventioneel als in de food, realiseren wij ons maar al te goed dat iedere markt anders is. Kom ons bezoeken in hal 1 op stand 159 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen in total cost of ownership.

Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken maar wilt u wel graag met ons van gedachten wisselen over smeertechnische zaken, neem dan gerust contact met ons op via info@vanmeeuwen.com
of telefonisch via: T (0)294 494 494

Wij staan u graag te woord!

Meer info over de TIV 2017? Klik hier.