van Meeuwen

BEZOEK VAN MEEUWEN INDUSTRIES VAN 11 TOT EN MET 13 APRIL OP MAINTENANCE NEXT 2017 IN DE AHOY ROTTERDAM

Bent u op zoek naar smeermiddelen met toegevoegde waarde, automatische smeersystemen, smeertechnische opleidingen, hulpmiddelen voor smeertechnisch onderhoud of wilt u zelfs het gehele onderhoud uitbesteden? Of een deel ervan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Van Meeuwen Industries levert alle oplossingen

in de gehele keten als een innovatieve, internationale speler en kennisexpert op het gebied van smeertechnisch onderhoud. Van 11 tot en met 13 april bent u van harte welkom op onze stand 4.303. Via deze link kunt u zich alvast registreren als bezoeker van de beurs. Voor meer info over Maintenance Next 2017 en de website klik hier.

Wij kijken er weer naar uit om u te ontmoeten. Heeft u verdere vragen neem dan contact met ons op via info@vanmeeuwen.com of telefonisch via:
T (0)294 494 494