van Meeuwen

VAN MEEUWEN SAMEN MET LUBCON OP RAILTECH 2017


Het Duitse bedrijf Lubcon is wereldwijd leverancier van speciaalsmeermiddelen en Van Meeuwen is al jarenlang haar exclusief distributeur in de Benelux. Voor allerlei smeertechnische toepassingen die niet standaard zijn, maar waar kennis, ervaring en kwaliteit doorslaggevend zijn voor succes.

 Biologisch afbreekbare railsmeermiddelen

De railindustrie is één van de segmenten waar Lubcon zich met een speciaal assortiment smeermiddelen heeft bewezen als kwaliteitsleverancier. Met biologisch afbreekbare producten die onder alle weersomstandigheden hun eigenschappen behouden om geluid en wrijving zoveel mogelijk te beperken.

 Deutsche Bahn

Dat de kwaliteit van Lubcon wordt gewaardeerd, blijkt uit het feit dat de Deutsche Bahn naar alle tevredenheid gebruik maakt van de railsmeermiddelen van Lubcon. Zoals van het product Sintono Terra SK RE DB voor wielflens- en railflanksmering, dat speciaal is ontwikkeld voor zowel on-board smeersystemen als stationaire railsmeerinstallaties.

 Stand 3.252

Samen met Dr. Wolfgang Zschaechner van Lubcon heet ik u van harte welkom op stand 3.252 in hal 3 en vertellen wij u alles over het resultaat van de railsmeermiddelen van Lubcon. Via deze link kunt u zich al registreren als bezoeker. Graag tot ziens op de RailTech.

Aart Verhoog – Van Meeuwen
Specialist Railsmeermiddelen