Vacature Office & Management Support | 32 – 40 uur

Als Office en Management Support medewerker ben je verantwoordelijk voor een goede coördinatie van alle kantoorwerkzaamheden en ondersteuning van het Management Team. Je ontzorgt de (interne) klant op allerlei mogelijkheden en coördineert zaken zodanig dat de organisatie als een gesmeerde machine loopt. Je bent een echte duizendpoot.

Jouw office werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Kantoorbeheer (werkplekinrichting, onderhoud etc.)
 • Telefonie & post
 • Inkoop van office benodigdheden
 • Coördinatie van Ajax business seats
 • Organisatie van (personeels)evenementen
 • Boeken van hotels, vluchten, vergaderruimtes en huurauto’s
 • Personeelsattenties
 • Registratie en facturatie van abonnementen en lidmaatschappen
 • En meer…

Daarnaast ben je druk bezig met diverse ondersteunende taken voor de leden van het MT (Directie, HR, Finance, Sales). Je wordt meegenomen in verschillende vraagstukken, ontzorgt waar mogelijk en biedt proactief creatieve oplossingen. Zo zal je de HR-manager onder andere ondersteunen op het gebied van werving, employee branding en job marketing. Bij deze functie krijg je automatisch een vertrouwenspositie en daarom verwachten wij dat je discreet met (vertrouwelijke) informatie kan omgaan.

Opleiding/ervaring/skills:

 • MBO / HBO werk- en denkniveau
 • Dienstverlenend, representatief, klantgericht, resultaatgericht, discreet en stressbestendig
 • Een hands-on mentaliteit en een enthousiaste en gedreven instelling
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij:

 • Een baan als Office en Management Support bij een groeiend en ambitieus bedrijf in een leerzame en bijzondere bedrijfstak met mogelijkheid om door te groeien.
 • Een eerlijk salaris dat bij deze functie past
 • Een reiskostenvergoeding
 • 29 vakantiedagen op jaarbasis + 2 extra bonus dagen bij geen ziekte
 • Een uitstekend te bereiken werkplek, zowel met het openbaar vervoer als met de auto
 • Leuke collega’s binnen een organisatie met korte lijnen en een echte no-nonsense cultuur

Interesse?

Ben jij een echte duizendpoot, kun je goed multitasken en wil jij graag veel leren in een korte tijd? Graag ontvangen wij je gemotiveerde sollicitatie per e-mail voorzien van CV geadresseerd aan Margot Leenen, HR-Manager. Zij is bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)294 – 494 472 en via e-mail m.leenen@vanmeeuwen.com. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Wij werven zelf actief via alle denkbare platformen, daarnaast werken wij met preferred suppliers. Profielen die ongevraagd aan ons worden doorgestuurd geven ons het recht om rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende kandidaat.