Van Meeuwen

Vacature Technical Support

Vacature Technical Support

Gezien de ambitieuze groeiplannen van Van Meeuwen zijn wij op zoek naar versterking van onze afdeling Technical Support. Ben jij woonachtig in de buurt van Weesp en herken je jezelf in onderstaand profiel, dan zij wij op zoek naar jou!

Hoge productiviteit, een betrouwbare productieomgeving en optimale continuïteit zijn kritische succesfactoren in de hedendaagse industrie. Denk bijvoorbeeld aan grote zuivelfabrieken, treinen of schepen. Goed smeertechnisch onderhoud is essentieel voor een betrouwbaar productieproces.

Vanuit onze expertise rond industriële smering gaan wij graag met onze klanten in gesprek. Maar ook onze interne klant heeft technische ondersteuning nodig. En die ga jij bieden.

Hoe maak jij het verschil?

Van nature ben je nieuwsgierig. Je bijt je vast in technische vraagstukken en weet precies welk product voor welke toepassing perfect is. Je bent scherp, communicatief en administratief vaardig. Je houdt van details en kan ingewikkelde dingen simpel maken. Met je technische kennis van producten en toepassingen ondersteun je de binnendienst- en buitendienst collega’s. Ons vak leer je niet uit een boek; wij gaan je de kennis overdragen.

Wat ga je doen?

Je beantwoordt technische vragen van interne & externe klanten en houdt dit bij in een systeem. Je registreert en beoordeelt analyseresultaten en je bewaakt de kwaliteit van de producten. Je verstuurt rapportages naar klanten met (verbeter)adviezen. Je overtreft verwachtingen door mee te denken en je schakelt snel. Je maakt technische concurrentie analyses en voert onderzoeken uit. Je initieert en begeleidt projecten.

Jouw profiel

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting;
  • Ijzersterke sociale en communicatieve vaardigheden met een commerciële drive;
  • Een hands-on mentaliteit en een enthousiaste en leergierige instelling;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Servicegerichte en gedreven instelling.

Wat biedt Van Meeuwen

Van Meeuwen biedt je een team met gezellige collega’s. Je werk is boeiend, gevarieerd en je werkomgeving is professioneel en plezierig in een bijzondere bedrijfstak. Daarnaast hebben wij uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen op basis van fulltime. Een prachtige uitdaging in een organisatie met korte lijnen, diverse opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden en een echte no-nonsens cultuur.

Intresse?

Mooi! Je kunt reageren door je CV en een motivatie te mailen naar m.leenen@vanmeeuwen.com. Heb je vragen? Bel +31 (0)294 494 472  of kijk op www.vanmeeuwen.com.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.