Van Meeuwen

Vacature Accountmanager

Voor ons mooie familiebedrijf zijn we opzoek naar een account manager, die een commerciële rol binnen een technische omgeving gaat vervullen. Voor de business unit Lubrication beheer je bestaande klanten door middel van regelmatig contact en advies, daarnaast zal je ook nieuwe klanten moeten toevoegen. Passie, inzet en doorzettingsvermogen is iets wat we graag zien en dat past ook binnen ons team. Je combineert jouw commerciële drive met commercieel geduld, want het gaat niet alleen om het scoren van snelle orders. Dit alles doen je niet alleen; samen met gemotiveerde collega’s in een organisatie waar we met en voor elkaar werken.

Jouw profiel

Van nature ben je actief, zo is er voor jou altijd iets te doen! Je hebt ervaring met technische omgevingen en idealiter ook inzicht in het belang van smeertechnisch onderhoud. Wellicht kom je uit een MRO (maintenance, repair, overhaul) omgeving. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een commercieel (technische) buitendienstfunctie. Veel collega’s werken al lang bij Van Meeuwen. Die kans krijg jij ook. Wel verwachten we dat je in ieder geval het volgende meeneemt:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • buitendienst ervaring in een commercieel technische omgeving;
  • passie voor de (maak)industrie in Nederland;
  • woonachtig in midden Nederland.


Werkgebied

Je bent actief in heel Nederland. Wanneer je geen klantafspraken hebt werk je vanuit het kantoor in Weesp en versterk je de verkoop binnendienst.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie in een bijzondere bedrijfstak. Een organisatie met een duidelijke visie en korte lijnen. Een enthousiast team van medewerkers. Er is weinig verloop en er heerst een betrokken en energieke sfeer. Dit is een mooi bewijs van een goede werkgever, leuke collega’s en mooie arbeidsvoorwaarden. Concreet kun je denken aan:

  • bonusregeling;
  • pensioenregeling;
  • 29 vakantiedagen + 2 bij geen ziekte;
  • auto, laptop, telefoon, iPad;
  • vaste onkostenvergoeding.

 Van Meeuwen Industries

Opgericht in 1934 is van Meeuwen Industries nog altijd ambitieus. Door eigen innovaties, ervaring en specialistische kennis dragen wij bij aan een betrouwbaar, efficiënt en optimaal presterend productieproces van onze klanten. Met in-house ontwikkeling van oplossingen voor de smart industrie zet Van Meeuwen koers naar de toekomst.

Onder Van Meeuwen Industries valt Van Meeuwen Lubrication en Van Meeuwen Chemicals. Met een team van zo’n 70 collega’s zijn we dag in dag uit bezig om onze klanten in voornamelijk Nederland en België alles rond industriële smering te kunnen bieden. De cultuur kenmerkt zich als informeel, no-nonsense, open en collegiaal en altijd met oog voor de beste kwaliteit voor de klant én medewerker.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie per e-mail voorzien van CV geadresseerd aan Margot Voorwalt. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0294 494 472 en via haar e-mailadres m.voorwalt@vanmeeuwen.com. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.