Van Meeuwen

Vacature Accountmanager

Als nieuwste aanwinst van het solide en ambitieuze familiebedrijf (3e generatie) Van Meeuwen Industries geef je invulling aan jouw passie: een commerciële rol binnen een technische omgeving. Voor de business unit Lubrication beheer je bestaande klanten door middel van regelmatig contact en advies. Daarnaast voeg je nieuwe klanten toe. Je vasthoudendheid om te laten zien hoe belangrijk het is om een fantastische partner als Van Meeuwen te hebben voor het smeertechnisch onderhoud is daarbij key. Daarbij gaat het niet om het scoren van snelle orders. De klanten van Van Meeuwen zijn A-spelers; zij gaan niet over één nacht ijs. Jij combineert dus jouw commerciële drive met commercieel geduld. Dit doe je niet alleen; samen met gepassioneerde collega’s en een innovatie organisatie geef je invulling aan de ambities voor de toekomst.

Jouw profiel

Van nature ben je actief, zo is er voor jou altijd iets te doen! Je hebt ervaring met technische omgevingen en idealiter ook inzicht in het belang van smeertechnisch onderhoud. Wellicht kom je uit een MRO (maintenance, repair, overhaul) omgeving. Daarnaast heb je 4 tot 6 jaar ervaring in een commercieel (technische) buitendienstfunctie. Deze baan biedt je mooie doorgroeimogelijkheden. Veel collega’s werken al lang bij Van Meeuwen. Die kans krijg jij ook. Wel verwachten we dat je in ieder geval het volgende meeneemt:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • buitendienst ervaring in een commercieel technische omgeving;
  • passie voor de (maak)industrie in Nederland;
  • woonachtig in midden Nederland.

Werkgebied

Je bent actief in heel Nederland. Wanneer je geen klantafspraken hebt werk je vanuit het kantoor in Weesp.

Wij bieden
Veel collega’s hebben carrière gemaakt en zijn al langer in dienst. Er is weinig verloop en er heerst een betrokken en energieke sfeer. Dit is een mooi bewijs van een goede werkgever, leuke collega’s en mooie arbeidsvoorwaarden. Concreet kun je denken aan:

  • bonusregeling;
  • pensioenregeling;
  • 29 vakantiedagen + 2 bij geen ziekte;
  • auto, laptop, telefoon, iPad;
  • vaste onkostenvergoeding.

Van Meeuwen Industries

Opgericht in 1934 is van Meeuwen Industries nog altijd ambitieus. Door eigen innovaties, ervaring en specialistische kennis dragen wij bij aan een betrouwbaar, efficiënt en optimaal presterend productieproces van onze klanten. Met in-house ontwikkeling van oplossingen voor de smart industrie zet Van Meeuwen koers naar de toekomst.

Onder Van Meeuwen Industries valt Van Meeuwen Lubrication en Van Meeuwen Chemicals. Met een team van zo’n 70 collega’s zijn we dag in dag uit bezig om onze klanten in voornamelijk Nederland en België alles rond industriële smering te kunnen bieden. De cultuur kenmerkt zich als informeel, no-nonsense, open en collegiaal en altijd met oog voor de beste kwaliteit voor de klant én medewerker.

Interesse?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet. Dit kan via deze link. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Diede Veldhuizen van AV.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.