van Meeuwen

Gezocht! Backoffice medewerker

Vanuit historie innoveren en dat al bijna een eeuw! Enerzijds wereldwijd met onze speciale procesadditieven vanuit onze business Van Meeuwen Chemicals. Anderzijds vanuit Van Meeuwen Lubrication met alles wat onder industriële smering valt, zoals producten, diensten, kennis en automatisering. Hierbij focussen wij ons met op name Nederland en België.

Ons familiebedrijf Van Meeuwen bestaat al ruim 85 jaar en dat betekent dat ervaring aanwezig is. De meeste collega’s werken al vele jaren voor ons. Al die ervaring en mensen brengen natuurlijk ook een bepaalde cultuur met zich mee, die wij omschrijven als betrokken, passievol en klantgericht. Het vakgebied is mooi als je er door gegrepen wordt.

Functieomschrijving:

Op onze afdeling Sales Support is ruimte ontstaan voor een Backoffice medewerker. Naast het volledig verwerken van verkooporders, ben jij de persoon die intensief klantcontact onderhoudt betreffende levertijden, orders en eventuele klachten. Als Backoffice medewerker ga je het sales team ondersteunen om samen het gehele salestraject zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Samen met je backoffice collega’s zorg je voor een volledige registratie van de verkooporders in SAP. Dit programma heeft voor jou dan ook geen geheimen meer.

Je onderhoudt zowel telefonisch, per e-mail als via de klantportal contact met de klant over de leveringen. Door een spoedzending laat jij je niet uit het veld slaan en je bent in een stressvolle situatie in staat om de klant snel en accuraat te bedienen. Mochten er toch problemen optreden in het orderproces, dan neem je proactief contact op met de (interne) klant en draag je oplossingen aan.

Jouw profiel

De Backoffice medewerker die wij zoeken, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is communicatief en administratief sterk onderlegd. Met je commerciële instelling en de ervaring die je hebt met programma’s als Word, Excel en SAP, is het voor jou geen probleem om de klant compleet te ontzorgen. Jouw MBO+ werk- en denkniveau en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift, zorgen ervoor dat jij dagelijks met jouw collega’s zorgt voor tevreden klanten. Daarnaast is het geen probleem voor je om een gesprek in het Engels (en wellicht in het Duits) te voeren en ben je voor 32-40 uur per week beschikbaar.

Je persoonlijkheid:

  • Hands-on mentaliteit, enthousiast en leergierig;
  • Flexibel en proactief naar klanten en medewerkers;
  • Commercieel, klantgericht en communicatief ingesteld (ook telefonisch!);
  • Werkt graag in teamverband.

Wat biedt Van Meeuwen:

Van Meeuwen biedt je een team met gezellige collega’s. Je werk is boeiend, gevarieerd en je werkomgeving is professioneel en plezierig in een bijzondere bedrijfstak. Daarnaast hebben wij uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen op basis van fulltime. Een prachtige uitdaging in een organisatie met korte lijnen, diverse opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden en een echte no-nonsens cultuur.

Belangstelling?

Graag ontvangen wij je gemotiveerde sollicitatie voorzien van CV per e-mail hier Heb je vragen? Bel 0294 – 494 472 of kijk op www.vanmeeuwen.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.