van Meeuwen

Van Meeuwen op de Offshore Energy Exhibition Conference (OEEC) én de Europort 2019

Tijdens de Offshore Energy Exhibition and Conference (OEEC) op 8 en 9 oktober bent u van harte welkom voor een bezoek aan de stand van iTanks in de RAI Amsterdam.

Op deze stand met nummer 2.320 is Van Meeuwen Lubrication namelijk mede-standhouder, samen met zo’n 15 andere relaties en kennispartners van iTanks die aan de offshore en energietransitie verbonden zijn.

Op de website van iTanks kun je je bij het onderdeel Events inschrijven met de code HHXQ.

Bovendien ben je hartelijk welkom op onze eigen stand (nr. 2106) tijdens Europort 2019 in Rotterdam Ahoy. De grootste, internationale offshore- en havenbeurs van Europa duurt van 5 tot en met 8 november.

Meer informatie over de Europoort leest u hier