van Meeuwen

Services

U produceert of fabriceert producten voor bedrijven en particulieren en u wil weten of de kwaliteit nog beter kan? Kan uw textiel nog zachter of nog meer waterafstotend worden gemaakt, kan uw plastic nog beter anti-statisch worden gemaakt, kan uw coating geheel zonder blaasjes worden verwerkt?

Of wellicht fabriceert u producten maar loopt u tijdens het productieproces tegen productie-issues aan? Schuimvorming bij het produceren van biogas, schuimvorming bij voedselverwerkingsprocessen, schuimvorming bij het afvullen van shampoos, sorteermachines die niet telkens één plastic item pakken door statische lading… U legt toch liever niet onnodig uw productie stil?

Verbeter uw product en uw productieproces met de juiste additieven

Van Meeuwen ontwikkelt voor diverse industrieën tal van additieven die producten en productieprocessen verbeteren. Het is niet mogelijk om alle opties hier te benoemen. Neem contact met ons op in de volgende gevallen:

  • U ziet dat de producten van uw concurrenten iets beter lijken dan uw producten.
  • U wil uw concurrenten voorblijven en u zoekt naar de nieuwste van de nieuwste additieven om uw product als eerst te verbeteren
  • U moet te vaak uw productieproces stilleggen of vertragen omdat er issues ontstaan tijdens het produceren die het onmogelijk maken het tempo vast te houden

Services van Van Meeuwen bij het ontwikkelen van additieven

Er is geen oplossing zo gek, of wij hebben hem al eens onderhanden gehad. Als voor uw vraag nog geen bekend additief beschikbaar is, dan helpen wij u met onze kennis uit andere branches en andere landen. Door het aanpassen van formules is het toch vaak mogelijk de gewenste additieven in uw branche in te zetten. Van Meeuwen test uitgebreid in diverse situaties of het additief tot het gewenste resultaat leidt. Alle verbeteringen worden door Van Meeuwen zowel kwalitatief als kwantitatief onderbouwd.

Bel ons voor een afspraak als u benieuwd bent of u met additieven uw producten of productieproces kunt verbeteren.